Σελίδες

Αποτέλεσμα ψηφοφορίας: Θέλετε αιολικά πάρκα στα βουνά μας;




Ψήφισαν                       55
Ναί                             23   ποσοστό 41%
Όχι                             31   ποσοστό 56%
Δεν με ενδιαφέρει          1   ποσοστό 1%


Πηγή άρθου:
http://astrohori.blogspot.com/2011/05/blog-post_6702.html



Σχολιασμός απο το blog μας

Τα gallops με μικρό μέγεθος ανταποκρίσεων,  θέτουν το στοιχείο της αμφισβήτησης σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις μεγάλου μεγέθους ερωτηθέντων.
 
Το πραγματικό gallop  των ΑΠΕ έγινε σε εκείνη τη περίφημη  διαδικτυακή διαβούλευση γύρω απο τον νέο νόμο για ανάπτυξη τους, πού έληξε στις 15/01/2010. Το ΥΠΕΚΑ δεν έχει δημοσιεύσει κανένα πόρισμα (αν το έχει κάνει παρακαλώ ενημερώστε μας)  για εκείνη την γενικευμένη κατακραυγή, συλλογικών  φορέων, ενώσεων, εξειδικευμένων επιστημόνων αλλά και απλών πολιτών.

Εμείς προκαλούμε το ΥΠΕΚΑ να κάνει Gallop καταρχήν σε όλες εκείνες τις περιοχές που έχουν υποστεί τις συνέπειες των αιολικών πάρκων......Αναμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα..............

Ιδού η Ρόδος,  ιδού και το πήδημα!!!! 

1 σχόλιο:

archaeopteryx είπε...

"φιλοξενώ" εδώ και 1,5 μήνα ένα poll με 7 ερωτήματα για τις ΑΠΕ, την κλιματολογία κλπ.

Έχει το ίδιο σχετικά πρόβλημα ότι δεν ξέρω αν 400-450 συμμετοχές είναι "στατιστικά σημαντικές" και προφανώς αντανακλά απόψεις ατόμων που μπαίνουν σε blogs γενικά, και σαν το δικό μου ή αυτό που το έχουν "διαφημίσει" ειδικότερα.

Με αυτές τις επιφυλάξεις, αυτοί που διαβάζουν μπλογκς, και συμμετείχαν μάλλον δεν συμμερίζονται τις απόψεις Μπιρμπίλη.

Οι γνώμες διχάζονται για τις προτεραιότητες ή για το εάν υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά υπάρχει σαφής συγκέντρωση απόψεων στις απόψεις για τις ΑΠΕ και τον αντίκτυπό τους. Το ενδιαφέρον είναι επίσης ότι άρκετοί από αυτούς που απάντησαν δεν έχουν θέμα με αιολικά στην περιοχή τους.

http://aiolikierevna.blogspot.com/