Σελίδες

Δεν περνάνε στην Κεφαλονιά τα πονηρά μονοπάτια «της πράσινης ανάπτυξης» ...

Ασφαλτόστρωση δρόμου μέσα στον εθνικό δρυμό Αίνο!

Οι Κεφαλονίτες ιδιοκτήτες της γης στην ορεινή και ημιορεινή Κεφαλονιά ευχαριστούν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή για την  σθεναρή προάσπιση της νομιμότητας στον τόπο  μας αφού δυστυχώς κάποιες άλλες υπηρεσίες και φορείς  επιμένουν    να προσποιούνται πως αγνοούν ότι σε μία  ευνομούμενη  Πολιτεία ουδείς μπορεί να ενεργεί επί της περιουσίας του άλλου χωρίς την συναίνεση του ιδιοκτήτη. 
 
Για μια ακόμα φορά δηλώνουμε πως δεν πρόκειται να δεχθούμε κανένα περιορισμό στην διαχείριση των ιδιοκτησιών μας υπό οποιοδήποτε πρόσχημα αφού έχει γίνει πλέον σαφές και βέβαιο ότι πίσω από την επίκληση «ευαισθησιών» περί τάχα πράσινης ανάπτυξης κρύβεται η ωμή προσπάθεια να χάσουν την αξία τους τα ακίνητα σε περιοχές φυσικού κάλλους ώστε μεσομακροπρόθεσμα  να συγκεντρωθούν στα χέρια ολίγων. 
 
Άλλωστε οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού αφού οι τάχα οικολόγοι  που «βγάζουν μπιμπίκια» όταν ακούνε για κτηνοτρόφους, αγρότες κ.λ.π. του νησιού μας, τους οποίους έχουν βαπτίσει  δόλια ως δήθεν εχθρούς του φυσικού περιβάλλοντος, είναι ακριβώς οι ίδιοι που υποστήριξαν και δρομολόγησαν με θέρμη την ασφαλτοποίηση του Αίνου με την δημιουργία της περίφημης... «λεωφόρου Μπεριάτου - Γεωργάτου» μέσα στα «σπλάχνα» του  Εθνικού Δρυμού. 
 
Ας  πάνε να   πουλήσουν αλλού τα καθρεφτάκια τους.
 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΙΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Εκ  του  Δ.Σ.



Πηγή άρθρου
http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=20015&Itemid=38

Δεν υπάρχουν σχόλια: