Σελίδες

H πράσινη ανάπτυξη βυθίζει τη χώρα οριστικά στο χάος


Όσες εικόνες και αν δημοσιευτούν, δεν μπορούν να καλύψουν πλέον το μέγεθος της καταστροφής που έχει γίνει και δρομολογείται σε βάρος της πανέμορφης ελληνικής φύσης και της ζωής των πολιτών. Η κατάσταση αυτή δεν θα συνεχισθεί για πολύ, αφού ολοένα και περισσότερο οι αντιδράσεις  ενάντια στα αιολικά πάρκα φουντώνουν όχι μόνο σε όλη τη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμια βάση. Όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις υπερ των ΑΠΕ και οι καταπατήσεις δημόσιας γης, θα πέσουν στο κενό.

Η πράσινη ανάπτυξη δεν ήρθε τυχαία,  αφού σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πολιτικές οικονομικές εξελίξεις στοχεύει στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Η απαράδεκτη αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος, η  αύξηση του τέλους υπερ των πανάκριβων ΑΠΕ, τα χαράτσια στα ακίνητα, οι έκτακτες εισφορές,  οι πρωτοφανείς μειώσεις μισθών - συντάξεων, η διάλυση της ιατρικής φαρμακευτικής περίθαλψης των ασφαλισμένων, η εκτόξευση της ανεργίας, η αύξηση της εγκληματικότητας,  η αύξηση των αστέγων, η μετανάστευση χιλιάδων εξειδικεύμένων νέων σε άλλες χώρες, η απουσία κοινωνικού και γενικότερα  κράτους δικαίου, δεν  αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον.

ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. 

Θα ζήσουμε ιστορικές στιγμές, στις οποίες δεν θα είμαστε πλέον θεατές αλλά πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Η Ελλάδα θα ξαναγεννηθεί μέσα απο τις στάχτες  και θα βγεί ισχυρότερη. Γιατί οι Έλληνες δεν είναι σκλάβοι, ούτε τρώνε κουτόχορτο. Γιατί συγχωρούν τα λάθη αλλά όχι τη προδοσία. Λίγη υπομονή ακόμη και θα δείτε........